Termeni si conditii

Academia de Robotica | Termeni si conditii

Site-ul academiaderobotica.ro este proprietatea firmei ROBO INVENT SRL (denumita in continuare Academia de Robotica sau Operatorul), cu sediul social in Bucuresti, Str. Fainari 9, Sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9487/2015, avand Cod Unic de Inregistrare 34841725, numit pe parcursul acestor termeni si conditii academiaderobotica.ro.

Adresa de contact: Fainari nr. 9, sector 2, Bucuresti
Tel: (+40) 785 11 222 54
Email: [office@academiaderobotica.ro]

1. Continutul si design-ul academiaderobotica.ro sunt proprietatea academiaderobotica.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

2. Drepturi de proprietate intelectuală

2.1 Drepturi de autor

Academia de Robotica este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganul, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum și toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Academia de Robotica sau a unor terti care au autorizat Academia de Robotica sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus menționat si/sau ale lucrarilor si/sau ale serviciilor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privind proprietatea intelectuala.

Cu excepția dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parțiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si servicii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Academia de Robotica, este strict interzisa si constituie infractiune ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

2.2 Drepturi de marca

Numele Academia de Robotica® este marca inregistrata si utilizat in mod autorizat de catre Academia de Robotica.

Alte marci sunt de asemenea menționate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de Academia de Robotica fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Academia de Robotica sau de la titularii respectivi constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul academiaderobotica.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@academiaderobotica.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor academiaderobotica.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

4. Acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. Accesul si utilizarea site-ului academiaderobotica.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

5. Website-ul academiaderobotica.ro.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Academiaderobotica.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Academiaderobotica.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

6. Folosirea acestui website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare si de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se inscrie prin intermediul unui formular online la cursurile furnizate de Robo Invent SRL. Prin intermediul campului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor si rapid informatii despre cursurile si evenimentele organizate de Academia de Robotica.
In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

7. Drepturile proprietatii intelectuale.

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Robo Invent SRL. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. 
Academiaderobotica.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

 

8. Schimbari ale site-ului.

Academiaderobotica.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

9. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Academiaderobotica.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

10. Politica de confidentialitate 

Robo Invent SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor online din cadrul website-ului conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Robo Invent SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre Robo Invent SRL. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@academiaderobotica.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre: Robo Invent SRL, Str. Fainari nr. 9, sector 2, Bucuresti.

11. Legea guvernanta.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul academiaderobotica.ro