top of page

Pregătim noua generaţie de supereroi digitali

Pregătim copiii pentru viitor şi le dezvoltăm pasiunea pentru IT, Robotică şi în general pentru Tehnologie! Informatica este o alfabetizare de bază în era digitală. Este important pentru copii să înțeleagă și să poată inova cu ajutorul  tehnologiei din jur.

Cursurile Academiei de Robotică asigură accesul fiecărui copil la abilitățile de colaborare, programare și tehnologie care deblochează oportunități în sala de clasă și nu numai, indiferent de obiectivele lor de viitor.

Indiferent că e vorba despre Robotică Lego, IT, Informatică, Programare, Editare foto, Design 3D,  şi multe altele, avem cursul potrivit pentru copilul tău. Verifică oferta noastră de cursuri şi tabere pentru copii de la 4 la 18 ani.

Robot-icon-robotica-pentru-copii

Robotică

Copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv. Programarea vizuală, de tip drag & drop, se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se  realizează folosind mult îndrăgitele piese LEGO. 

vector racheta

IT & Programare

Pregătim copiii pentru viitor şi le dezvoltăm pasiunea pentru IT! Informatica este o alfabetizare de bază în era digitală. Este important pentru copii să înțeleagă și să poată inova cu ajutorul tehnologiei din jurul lor. Copilul tău este curios despre Inteligenţa Artificială? Visează să îşi lanseze propriul studio de jocuri? Are ochi pentru design 3D? Oricare ar fi pasiunea lui, curriculum-ul nostru îi duce de la începători la avansaţi. Cu gama noastră de cursuri de programare, game design, robotică și altele, copilul dvs. va dezvolta un set de abilități impresionante.

vector laptop

Cursuri online

Sprijinim educaţia de la distanţă! Le oferim posibilitatea copiilor să participe la cursuri online într-un mod interactiv şi distractiv, fără să iasă din casă. Cursurile noastre online oferă copiilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de gândire și de inteligenţa computațională într-un mod distractiv, intuitiv și imaginativ. Cu ajutorul unor cursuri interactive, bazate pe jocuri, copiii învață uşor concepte fundamentale de programare, design sau tehnologie.

vector casuta inteligenta din logo Academia de Robotica

Tabere

Copiii îşi vor face noi prieteni şi îşi vor petrece vacanţa într-un mod util, interesant şi distractiv. Experienţa de peste 8 ani ne ajută să pregătim şi să îmbunătăţim programele noastre extra-şcolare pentru o experienţă de neuitat! Avem cel puţin 5 motive ca să-ţi înscrii copilul la tabăra noastră: Cursuri distractive la care copiii așteaptă cu nerăbdare să participe, Profesori tineri cu pregătire în domeniu şi apropiaţi de interesele copiilor, Experienţe de învăţare bazate pe jocuri şi pe interesele copiilor, Grupe cu număr restrâns de copii, activități recreative în parc, experimente științifice, educație rutieră, educație financiară, dezvoltare personală. 

copil care mestereste la un robot la un curs copii de it, robotica si electronica
bottom of page