top of page
Caută
  • Academia de Robotica

Descopera creativitatea si curiozitatea copilului tau la Scoala de Vara 2023!

Cauți o experiență palpitantă și educativă pentru vara copilului tău? Nu mai căuta! Revenim cu cele mai cool Tabere urbane de Robotica!


Taberele noastre urbane de robotica sunt o oportunitate perfecta pentru copii sa se aventureze in lumea captivanta a roboticii, distrandu-se intr-un mediu plin de bucurie. Cu o combinatie de activitati practice, lucrul in echipa sau individual si tehnologie de varf, taberele noastre ofera o aventura de invatare de neuitat pentru copii de toate nivelurile de abilitati.
Descopera fascinatia Roboticii:


La taberele noastre urbane de robotica, credem in imputernicirea copiilor prin invatarea practica. Pe parcursul taberei, participantii se vor aventura in fascinantul domeniu al Roboticii, invatand fundamentalele programarii, ingineriei mecanice si rezolvarii problemelor. De la construirea propriilor roboti la programarea lor pentru indeplinirea de sarcini palpitante, copilul tau va dobândi abilitati si cunostinte valoroase care il vor propulsa pe drumul succesului in era digitala.

Invatare captivanta si interactiva la Scoala de vara 2023:


Instructorii nostri specializati, care au o vasta experienta in lucrul cu copiii, creeaza un mediu dinamic si captivant care incurajeaza curiozitatea si creativitatea. Prin ateliere interactive, jocuri si provocari, participantii vor colabora cu colegii lor, dezvoltandu-si abilitatile de gandire critica si comunicare. De asemenea, vor avea oportunitatea de a explora diverse platforme si tehnologii de robotica, dobandind experienta practica cu cele mai recente instrumente si echipamente.


Aplicatii în lumea reală

la Scoala de vara 2023:


Taberele noastre urbane de Robotica merg dincolo de teorie si concepte, oferind aplicatii practice ale roboticii în viata de zi cu zi. De la explorarea modului in care robotii sunt utilizati in industrii precum productia si sanatatea pana la intelegerea rolului roboticii in explorarea spatiului, copilul tau va descoperi posibilitătile nelimitate ale acestui domeniu palpitant. Vor fi inspirati să gandeasca in mod creativ, sa inoveze si sa aplice cunostintele dobandite in solutionarea provocarilor reale.


Un mediu sigur și captivant la Tabara Robotica:


Punem pe primul loc siguranta si bunastarea fiecarui participant. Taberele noastre sunt desfasurate intr-un mediu sigur, sub îndrumarea profesorilor nostri experimentati.

Comments


bottom of page