top of page
Caută
  • Poza scriitoruluimixaelo

Astazi este despre Andrei 😍Copil pasionat de cursurile de Robotica Lego care isi afiseaya colectia de fise
Andrei pasionat de Robotica Lego


Astazi este despre Andrei.

Andrei este printre cei mai vechi si mai consecventi cursanti ai Academiei de Robotica.


Andrei m-a motivat sa scriu acest articol pe blog. Pentru ca vreau sa-i multumesc. Sa-i multumesc lui, precum si tuturor copiilor de la care am invatat ce inseamna pasiunea. Nu in ultimul rand si parintilor lor. Parinti care sunt alaturi de acesti copii minunati in aceasta calatorie. Indiferent ca pasiunea lor este Robotica, Programarea, un domeniul tehnic sau orice alt domeniu, indiferent ca vorbim despre sport, muzica, arta.


Am citit un articol care spunea asa: "Copiii care au o pasiune puternică învaţă mai uşor". Nu stiu daca este universal valabil, insa in calitate de parinte cred cu tarie ca, inca de la o varsta foarte frageda, este de preferat ca parintii sa incerce sa descopere care sunt hobby-urile potrivite pentru copilul lor. Insa, din pacate, din ce in ce mai putine persoane acorda atentia cuvenita acestui aspect, avand in vedere ca traim intr-o lume in care timpul parca nu ne mai ajunge pentru nimic.


Copiii au nevoie de hobby-uri. Cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine. Cred ca hobby-urile ii ajuta pe copii sa se dezvolte armonios, iar personalitatea lor este mult mai puternica. Invata sa aibe incredere in ei, le da o preocupare interesanta si le mareste dorinta de competitie si capacitatea de invatare.


Ca si o concluzie, cred ca este momentul sa iti faci timp ca sa experimentezi si sa il ajuti pe copilul tau sa isi gaseasca hobby-urile! Da, tu parinte care citesti si realizezi ca trebuie sa aloci mai mult timp copilului tau!


Cu multumiri mamicii minunate care l-a ajutat pe Andrei sa isi gaseasca un hobby!


94 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page