PREGĂTIM NOUA GENERAŢIE DE SUPEREROI DIGITALI

Cea mai simplă cale pentru copii de peste 8 ani de a învăţa programare

PROGRAMARE VIZUALĂ DE TIP DRAG & DROP

CURRICULUM CUPRINZĂTOR

INSTRUMENTE CARE DEZVOLTĂ CREATIVITATEA

EXPERIENŢE DE ÎNVĂŢARE BAZATE PE JOCURI

ÎNVĂŢARE BAZATĂ PE INTERES

 Cursurile sunt alcătuite din lecții individuale, concepute pentru a crea o experiență de învățare distractivă și captivantă. În timp ce învață, copiii construiesc mini-jocuri, rezolvă puzzle-uri, creează proiecte de programare, câștigă insigne interesante și deblochează noi personaje. Chiar dacă învaţă concepte de programare importante, ei simt că se joacă!

Copiii încep să programeze folosind limbajul vizual bazat pe blocuri, ceea ce îi ajută să recunoască tiparele și să stăpânească concepte de programare precum: secvențierea, buclele, logica condițională și gândirea algoritmică.

INTRO PROGRAMARE

CE ESTE PROGRAMAREA?

Programarea este procesul de furnizare de instrucțiuni unui calculator, astfel încât acesta să îndeplinească o anumită sarcină.

DE CE ESTE PROGRAMAREA ATÂT DE IMPORTANTĂ?

Credeți sau nu, ne bazăm pe programare în tehnologia pe care o folosim în fiecare zi - telefoanele mobile, termostatele, televizoarele, mașinile și chiar dispozitivul pe care îl utilizați pentru a citi această prezentare nu ar exista fără a fi programat.

CE POATE FACE COPILUL MEU CU PROGRAMAREA?

Există numeroase utilizări practice și inovatoare pentru programare în lumea de astăzi. Aceasta reprezintă un mediu creativ. Cu o educație în programare, copilul își poate folosi noile abilități dobândite pentru a crea aproape orice își imaginează!

Când vine vorba despre pregătirea copilului pentru viitor, programarea este una dintre variantele câştigătoare. Programarea vă poate ajuta copilul să dezvolte abilități academice, aplicabile la orice nivel, precum şi construirea unor abilități de viață critice: organizarea, perseverența și rezolvarea problemelor.

01 / Programarea îmbunătățește performanța academică a copiilor

02 / Programarea dezvoltă abilități importante de viață

03 / Programarea pregătește copiii pentru viitor

A fost dovedit ştiinţific faptul că învățarea unor coduri de programare de la vârstă fragedă întărește abilitățile de matematică şi ajută copiii să vizualizeze concepte abstracte. De asemenea, le dezvoltă comunicarea logică, consolidând abilitățile verbale și scrise.

Programarea este o alfabetizare de bază în era digitală. Este important pentru copii să înțeleagă și să poată inova cu ajutorul  tehnologiei din jur. Pe măsură ce copiii scriu un cod de programare mai complex, ei dezvoltă în mod natural abilități de viață cum ar fi concentrarea și organizarea. De asemenea, le dezvoltă perseverența - atunci când copiii programează, ei învață că e bine să eșuezi și să îmbunătățești.

În această eră digitală când totul evoluează rapid, este mai important decât oricând pentru

copii să acumuleze abilitățile necesare pentru a se adapta și a avea succes în viaţă - iar programarea este o parte importantă. Locurile de muncă devin rapid automatizate, iar jumătate din locurile de muncă cele mai bine plătite de astăzi necesită cunoștințe de programare.

DE CE PROGRAMARE?

PROGRAMARE ÎN ŞCOLI

Academia de Robotică oferă instrumente intuitive, un curriculum cuprinzător și toate resursele necesare pentru a desfăşura cursuri de programare de succes în şcoala sau after-school-ul dumneavoastră.
Căutaţi activităţi noi pentru a vă îmbunătăţi programa oferită în şcoala sau after-school-ul dvs.? Vă propunem cursuri de programare pentru copii!

Academia de Robotică este partener educaţional pentru mai mult de 70 de instituţii de învăţământ.

  • Din ce în ce mai mulți părinți consideră învățarea  programării o prioritate pentru copiii lor

  • Curriculum cuprinzător

  • Uşor de implementat - avem nevoie din partea dvs. doar de o sală dotată cu mese şi scaune, în rest punem la dispoziţie toate resursele (laptopuri, internet wireless, etc.)

  • Profesori tineri cu pregătire în domeniu şi apropiaţi de interesele copiilor

LINK-URI UTILE
DESPRE NOI

office@academiaderobotica.ro

Tel: 0726 376 640

Constantin Tănase 39

sector 2, Bucureşti

SOCIAL
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2020 by Academia de Robotică.  

LEGO® is a registered trademark of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this website.