PROGRAME 2-4 ANI

Copiii primesc o fișă cu instrucțiuni de construcție care îi ajută să își aleagă cărămizile LEGO corespunzătoare pentru a construi diferite modele. În timp ce construiesc modelele colorate, copiii se angajează în recunoașterea și potrivirea de forme, culori, litere şi cifre. Copiii sunt introduşi prin intermediul mult îndrăgitului joc cu piese LEGO în lumea fascinanta a poveştilor, a animalelor domestice și sălbatice, a piraților și a exploratorilor si descoperă modul de funcţionare a obiectelor familiare din mediul înconjurător.

PROGRAME 4-6 ANI

Activităţile din cadrul atelierelor LEGO le oferă copiilor o modalitate eficientă de a asimila prin intermediul jocului concepte elementare de ştiintă, design, tehnologie și matematică. Ei experimentează conceptele de forţă, mișcare, echilibru, dezechilibru și flotabilitate. Activitățile se îmbină perfect cu perspectiva şi curiozitatea copiilor despre lumea din jurul lor, îi încurajează să facă observații, predicții și să gândească creativ.

PROGRAME 6-12 ANI

Activitățile ajută la dezvoltarea abilităților şi cunoștiințelor în domenii precum știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM). Lucrând în echipă, copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv, pus la dispoziție de către LEGO Education. Programarea vizuală, de tip drag & drop, se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se realizează folosind mult îndrăgitele piese LEGO. Această metodă de învățare oferă copiilor încrederea de a pune întrebări și instrumente pentru a găsi răspunsurile și pentru a rezolva problemele din viața reală.

ATELIER INIŢIERE ROBOTICĂ ŞI PROGRAMARE 6-12 ani

Copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv, pus la dispoziție de către LEGO Education. Programarea vizuală, de tip drag & drop, se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se realizează folosind cu mult îndrăgitele piese LEGO.

Luni ora 18:00

Sâmbătă ora 11:00 şi 13:00

Atelierele au o durată de 90 de minute şi se desfăşoară săptămânal

Tarif: 250 de lei / Abonament 4 ateliere

Tarif: 650 de lei pentru plata în avans Modul de 12 ateliere

Număr maxim copii per grupă: 12 copii

Sediu: Constantin Tănase 39 (lângă MegaMall)

Voie bună garantată!

  • Facebook Social Icon

Urmăreşte-ne pe

 

Constantin Tănase 39, sector 2, Bucureşti (lângă MegaMall)

LINK-URI UTILE
DESPRE NOI

office@academiaderobotica.ro

Tel: 0726 376 640

Constantin Tănase 39

sector 2, Bucureşti

SOCIAL
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2020 by Academia de Robotică.  

LEGO® is a registered trademark of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this website.